Gönen Anadolu Lisesi

WEB https://gonenanadolu.meb.k12.tr
Adres : GÖLETEVLERİ MAH. İSMAİL HAKKI TONGUÇ CAD. GONEN FEN LISESI BLOK NO 24 GÖNEN / ISPARTA
VİZYON : Araştıran, üreten, bilimsel yöntemin özelliklerini içselleştirmiş, okuluna aidiyet duygusuyla bağlı, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirerek gelecekte bir marka değeri olabilmek.
MİSYON : Milli eğitimin temel hedefleri doğrultusunda, doğruyu ve gerçeği arayan nesnel ve objektif değerlere sahip, araştıran, inceleyen, üreten, aidiyet duygusu gelişmiş; üst akademik eğitim kurumlarına öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : ---

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Servis : ---
Ulaşım : Değişik saat aralıklarında ilden ilçeye ilçeden ile toplu taşıma araçları hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri : ---
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine uzaklığı 22 km ´dir.
Kontenjan Bilgileri : Her yıl 9. sınıfa iki şube kontenjanı açılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz yerel yerleştirme ile öğrenci almaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :